Wandelen

Wie meer van wandelen houdt dan van hardlopen, kan tijdens de Linschotenloop ook genieten van de natuur. Misschien nog wel meer zelfs. Behalve gewone wandelaars zijn Fit-wandelaars en Nordic walkers welkom. Er zijn vijf wandelafstanden: 30 km, 21,5 km, 15,2 km, 10,3 km en 5,5 km.
Routes: route 30 km
route 21,5 km
route 15,2 km
route 10,3 km
route 5,5 km
Bereikbaarheid: parkeren in Linschoten, volg de P-borden.
Maak ev. gebruik van de gratis pendelbussen vanuit Woerden:
volg de borden naar de parkeerplaats van NS Station Woerden. Vanaf de grote parkeerplaats nabij de zuidzijde van het station rijden vanaf 09:00 uur gratis pendelbussen naar Linschoten. De laatste retourbus naar Woerden vertrekt om 17:00 uur.
Datum: 22 december 2018
Inschrijving: Inschrijven in de kantine van voetbalvereniging V.V.L. aan 'De Beide Vlooswijkenlaan' in Linschoten
Starttijden: van 8:30 uur tot 11:00 uur
Er wordt niet gezamelijk gestart en er is geen tijdregistratie.
Inschrijfgeld: € 5,-  (inclusief herinnering en consumptie)


Jubileum: 15 jaar wandelen met de Linschotenloop. Nico Pauw is de grondlegger van ons evenement en houdt zich nu vooral bezig met het succesvolle wandelonderdeel. Alle deelnemers krijgen vanwege het jubileum een handige reflectiehes om veilig in schemer en duisternis te kunnen wandelen. Deze actie is mogelijk gemaakt door Van Riet Scherming.
Jan Snel
Van den Pol
Rabobank
PGH
TEBI

VOORINSCHRIJVING VAN 1 OKTOBER T/M 30 NOVEMBER VIA DEZE WEBSITE.

LINSCHOTENLOOP

Zaterdag 22 december 2018, de laatste zaterdag voor Kerst, wordt alweer de 41ste Linschotenloop gehouden. We hopen dat ook deze loop weer zo'n succes zal worden als de voorgaande jubileum editie. Hier zijn 4200 lopers en wanderlaars aan de start verschenen.

SOCIAL MEDIA