Bedrijvenloop


Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook beter gemotiveerd met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop biedt de Linschotenloop uw bedrijf een mooie vorm van teambuilding. Uw bedrijfsteam kan extra uitstraling krijgen door sponsorafspraken te maken. We bieden sponsorpakketten (met name banners binnen en buiten, logo op website en LED-schermen) met daarin ook gratis deelname van bedrijventeams vanaf € 500,-. Voor meer informatie: bedrijvenlooplinschoten@gmail.com.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Een team mag een mix zijn van zowel mannelijke als vrouwelijke werknemers maar ook relaties en familieleden van uw werknemers mogen meedoen. De deelnemers van één team moeten allemaal de gekozen afstand lopen. De snelste 4 bedrijvenlopers bepalen de uitslag van het team. Uw bedrijf kan uiteraard met meerdere teams meedoen. Voor de deelnemers zal het parkeren van de auto extra gemakkelijk worden gemaakt en zult u worden ontvangen bij één van onze verenigingslocaties waar ook gelegenheid is voor omkleden en douchen. De kosten voor de deelname van een team zijn € 150,- (inclusief teamfoto en een aantal consumpties). Per afstand ontvangen de eerste drie teams een beker. Inschrijven voor de bedrijvenloop kan tot uiterlijk 30 november 2017. Dit jaar is er een bedrijven/teamloop op zowel de 5,3, 10,5 en de 21,1 kilometer.

Uw kunt u uw team aanmelden via:
https://registration.mylaps.com/linschotenloop/register en klik op 'maak een team aan'.

Tijdens het registratieproces kunnen de deelnemers ook direct een prachtig jubileumshirt bestellen ( 5 euro per stuk) als onvergetelijke herinnering aan hun (team)prestatie.

Wij zien van harte uit naar uw deelname. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen via bedrijvenlooplinschoten@gmail.com.
Jan Snel
Van den Pol
Rabobank
PGH
TEBI

VOORINSCHRIJVING VAN 1 OKTOBER T/M 30 NOVEMBER VIA DEZE WEBSITE.

LINSCHOTENLOOP

Zaterdag 22 december 2018, de laatste zaterdag voor Kerst, wordt alweer de 41ste Linschotenloop gehouden. We hopen dat ook deze loop weer zo'n succes zal worden als de voorgaande jubileum editie. Hier zijn 4200 lopers en wanderlaars aan de start verschenen.

SOCIAL MEDIA